Η NASA ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Η ανακάλυψη ήρθε όταν οι αστρονόμοι βρήκαν τους δύο νέους κόσμους.
Η NASA έχει βρει ένα ολόκληρο ηλι
ακό σύστημα με όσους πλανήτες είναι δικό μας. Η ανακάλυψη δύο νέων πλανητών γύρω από το αστέρι Kepler-90, που μοιάζει με τον δικό μας ήλιο, σημαίνει ότι το μακρινό ηλιακό σύστημα έχει εξίσου πολλούς πλανήτες με τους δικούς μας.



Αποτέλεσμα εικόνας για kepler 90

Το αστέρι και το ηλιακό του σύστημα ήταν ήδη γνωστά. Αλλά η ανακάλυψη ήρθε όταν οι αστρονόμοι βρήκαν τους δύο νέους κόσμους, οι οποίοι έγιναν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Google.

Αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν ολόκληροι κόσμοι και ηλιακά συστήματα που κρύβονται μέσα στα δεδομένα που έχουμε ήδη συλλέξει, αλλά τα οποία δεν μπορούσαμε να παρατηρήσουμε, επειδή υπάρχουν απλά τόσα πολλά μηνύματα για να διαλέξετε.



Kepler 90 εναντίον του ηλιακού συστήματος

"Όπως αναμέναμε, υπάρχουν συναρπαστικές ανακαλύψεις που σφύζουν από τα αρχειοθετημένα δεδομένα Kepler, περιμένοντας το σωστό εργαλείο ή τεχνολογία για να τα αποκαλύψει", δήλωσε ο Paul Hertz, διευθυντής της Διεύθυνσης Αστροφυσικής της NASA στην Ουάσινγκτον. "Αυτό το εύρημα δείχνει ότι τα δεδομένα μας θα είναι ένας θησαυρός που θα διατίθεται σε καινοτόμους ερευνητές για τα επόμενα χρόνια".

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου