Η Ανάλυση του DNA δείχνει την ύπαρξη του Yeti!!!!!!!

Ανάλυση του DNA δείχνουν την ύπαρξη του Yeti

Ο καθηγητής Bryan Sykes, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ένας ειδικός στη γενετική του ανθρώπου έχει ανακαλύψει και επαληθεύσει μέσω του τεστ DNA, την πραγματική ύπαρξη του Yet.
bigfoot-φωτογραφίες
Το Yeti είναι ένα θρυλικό πλάσμα στο συλλογικό κόσμο. Η φιγούρα του Yeti συνδέεται με τα Ιμαλάια, αλλά φαίνεται να είναι παράξενα διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, διαφορετικά πλάσματα. Στην πραγματικότητα, πολλά πλάσματα, όπως το παρόμοιο το Yeti, έχουν εντοπιστεί στη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδοκίνα και τη Μαλαισία. Η φιγούρα του Yeti σήμερα μπορεί να θεωρηθεί λιγότερο θρυλική και πιο πραγματική.
yeti_impronta
yeti1
Ο καθηγητής Σάικς, μέσω δύο δειγμάτων μαλλιών που συλλέχθηκαν από τις απομακρυσμένες περιοχές της Λαντάκ στα Ιμαλάια, ανακάλυψε ένα γενετικό κώδικα, ίσο με το 100% ενός προϊστορικού πλάσματος, σαν την πολική αρκούδα, τα οποία υπήρχαν πάνω από 40.000 χρόνια πριν.
Η έκτακτη ανακάλυψη δείχνει ότι υπάρχουν αρκούδες στην οροσειρά που δεν τα έχουν δει οι ανθρώποι, από την περίοδο του Πλειστόκαινου, που λένε οι ειδικοί θα μπορούσε να είναι «η βιολογική βάση ο μύθος του yeti." Ο Bryan Sykes, δήλωσε ότι η έρευνα  ήταν αρκετή,  θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε μια αποστολή στα Ιμαλάια για να πιάσουμε  ένα Yeti. "
Yeti DNA
Μεταξύ άλλων, η περιοχή του Λαντάκ δεν είναι μόνο γνωστή για τις θεάσεις του Yeti, αλλά και για τις υποτιθέμενες μυστικές βάσεις UFO που θα βρείτε σε αυτόν τον τομέα. Αρκετά μάλιστα ιπτάμενα αντικείμενα παρατηρήθηκαν να ξεφύγουν από τα τεράστια βουνά. Τα UFO, συνδέονται με αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που είχαν δει το Yeti, και τα ufo στο ίδιο σημείο, επίσης έχουν αναφερθεί ακρωτηριασμοί ζώων και ανθρώπων. Το 2004, ένα ανθρωποειδές σχήμα πατημασιάς είχε εντοπιστεί, δίπλα σε ένα βουνό.



ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου