Γιατί ο Ερντογάν πρέπει σίγουρα να βλέπει εφιάλτες με το Γέροντα Παΐσιο


Οι Κούρδοι του Ιράκ ανακήρυξαν την ανεξαρτησία τους και με αμερικανικές «πλάτες» και χρηματοδότηση, πάνε ολοταχώς προς την δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού έθνους-κράτους για πρώτη φορά στην Ιστορία τους, με απώτερο τελικό σκοπό να ενωθούν σε ενιαίο κράτος με τις αντίστοιχες περιοχές Κούρδων στην Τουρκία και την Συρία.

Το ISIL ανακήρυξε το πρώτο, από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα, ισλαμικό χαλιφάτο στη Μέση Ανατολή, εξαπολύοντας ταυτόχρονα ευθεία απειλή προς την Τουρκία κηρύσσοντας ευρεία παγκόσμια Τζιχάντ με τελικό στόχο την κατάληψη της ιερής πόλης της Κωνσταντινούπολης.

Οι Τάταροι, όσο κι αν φωνασκούσε ο Νταβούτογλου, εκδιώχθηκαν από την Κριμαία μία και καλή. Ενώ και στην Συρία οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία φράξιες των ισλαμιστών έχουν υποστεί συντριπτική και ανεπανόρθωτη ήττα.

Την ίδια εξάλλου στιγμή η Ρωσία, δια στόματος προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε προ ολίγων μηνών, ξεκάθαρο casus belli κατά της Τουρκίας εάν ποτέ διανοηθεί να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου.

Με τους Αμερικανούς να προσπαθούν εδώ και χρόνια να ροκανίσουν την εξουσία του εκ των έσω, με την υποκίνηση «εξεγέρσεων» στην πλατεία Ταξίμ και την κατασκευή «σκανδάλων διαφθοράς», η τελευταία σημερινή απεγνωσμένη έκκλησή του Ερντογάν προς τους αμερικανοκίνητους Κούρδους για «συμφιλίωση» και «επίλυση» των διαφορών τους, δείχνει έναν Ερντογάν που βλέπει τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του και δεν ξέρει πλέον πώς να σταματήσει την καταστροφή που αναπόφευκτα βλέπει να πλησιάζει.

Με λίγα λόγια ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βλέπει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του να αποτυγχάνουν σε όλα τα γεωστρατηγικά πεδία δράσης. 

Πάνω από όλα όμως, καθόσον μάλιστα ο ίδιος έχει επιλέξει να προσδώσει μεταφυσική διάσταση στις σουλτανικές φιλοδοξίες του, θα πρέπει ήδη να έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι οι προφητείες των μεγάλων και απώτερων εχθρών του, των Ορθόδοξων Ρωμηών, των Ελλήνων διαδόχων του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου, οι οποίες εκπληρώνονται πλέον κατά γράμμα. 

Θα πρέπει ο κ. Ερντογάν ήδη να έχει καταλάβει ότι οι - γνωστές στους κρυπτοχριστιανούς «Τούρκους» υπηκόους του, άρα και στον ίδιο - προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Γέροντα Παΐσίου και του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, είναι αυτές που εκπληρώνονται χρόνο με το χρόνο, μήνα με το μήνα.

Συγκεκριμένα να τι έλεγε επακριβώς για την ανεξαρτήσια των Κουρδών, ο γέροντας Παΐσιος, σε εποχές εντελώς... "ανυποψίαστες"...:

Μαρτυρία Αλεξάνδρου Οικονόμου, Αντιπτέραρχος ε.α , Αθήνα

"Τον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του, μου είπε τα ακόλουθα:

"Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι.

Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή μαινόταν ακόμα ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της Τουρκίας".

Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι: "Όπως ξέρεις, εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού…"

("Μαρτυρίες προσκυνητών", β' έκδοση, Ζουρνατζόγλου)

Είμαστε λοιπόν βέβαιοι ότι τα παρακάτω βιντεάκια με τις προφητείες των Ορθόδοξων γερόντων, που έχουν κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να αποτελούν πλέον τακτικό εφιάλτη στις ανήσυχες νύκτες του Τούρκου πρωθυπουργού.





ΠΗΓΗ



Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου