Θεωρίες συνωμοσίας: Είναι ο V. Yanukovich ο άνθρωπος που εμφανίστηκε στις κάμερες στις 11 Μαρτίου;

Την περασμένη εβδομάδα φήμες ήθελαν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Victor Yanukovich να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Λίγες ημέρες αργότερα ο Yanukovich εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες για να πραγματοποιήσει μια δήλωση, όπου
φαίνεται να χαίρει άκρας υγείας.

Παρόλα αυτά οι συνωμοσιολόγοι έπιασαν πάλι δουλειά λέγοντας πως ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε στις 11 Μαρτίου δεν ήταν ο Yanukovich που είχε δώσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου στις 28 Φεβρουαρίου ει ρωσικού εδάφους αλλά ο σωσίας του. Ισχυρίζονται πως έχουν βρει και τις διαφορές ανάμεσα στους δύο άνδρες. Αυτές όπως λένε εστιάζονται στο χρώμα των μαιών του, στο γενικότερο φέρσιμο, στα μάτια ακόμη και στη φωνή που δεν μοιάζει, ανάμεσα στα δύο βίντεο. Ακόμη λένε πως ο άνθρωπος που εμφανίστηκε στις 11 Μαρτίου δεν είναι τόσο ψηλός όσο ο αληθινός Yanukovich.

Ρωσική εφημερίδα ρώτησε σχετικά ένα εκπρόσωπο του «περιφερειακού κόμματος» ενός κόμματος που στήριζε τον Yanukovich όσο αυτός ήταν στην εξουσία για το ενεχόμενο ενός σωσία και αυτός απάντησε:

«Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι ο Yanukovich ή κάποιος σωσίας του. Ξέρω όμως ένα πράγμα για τον Viktor: Δε θα έβαζε ποτέ το ίδιο κοστούμι δύο φορές. Αυτή είναι μια από τις χαρακτηριστικές αρχές του. Οπότε συμβαίνουν δύο πράγματα: Ή ξέμεινε από κοστούμια ή κάποιος έκανε ένα σοβαρό λάθος».

Κάποιοι άλλοι λένε πως ο άνδρας που έκανε τη δήλωση μπροστά στις κάμερες στις 11 Μαρτίου δεν είναι ο Yanukovich με το αιτιολογικό ότι δεν δέχθηκε ερωτήσεις καθώς ως σωσίας δεν θα ήξερε τι να πει.

Δείτε τα δύο βίντεο από τις ισάριθμες εμφανίσεις του Yanukovich ... τα συμπεράσματα δικά σας !


) )


Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου