Υπάρχει η στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"..γερουσιαστής Mike Gravel!!!



Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία: «Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή." 
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος τηςNASA που θα έθετε σε εφαρμογή μυστικά αεροσκάφη και τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν μέσω των προγραμμάτων και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις διαδικασίες της εξωγήινης αντίστροφης μηχανικής. «E στα χέρια του Πενταγώνου - και όχι της NASA - ο έλεγχος της διαστημικής εξερεύνησης του ηλιακού συστήματος.







Γερουσιαστής Mike Gravel

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, έγιναν πρωτοσέλιδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ George W Bush. O Μπους αρνήθηκε την πρόσβαση στο διάστημα σε όποιον είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δηλώσεις αυτές, στην πραγματικότητα, με λίγα λόγια, είναι η περίληψη ενός εγγράφου περί "Διαστημικής Εθνικής Πολιτικής " που δημοσιεύτηκε σε μια σκοτεινή ιστοσελίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 6 Οκτωβρίου (πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου), έτσι ώστε να αποφευχθεί να γίνει αντιληπτό από τα μέσα ενημέρωσης αν και στην πραγματικότητα αργότερα αναφέρθηκε περιληπτικά από την αμερικανική εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ». 
Με το έγγραφο αυτό, η κυβέρνηση Μπους προσπάθησε να αναθεωρήσει την αμερικανική διαστημική πολιτική, έτσι ώστε να μπορεί να "πράξει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της στο διάστημα προς υπεράσπιση των συμφερόντων της." Οι ΗΠΑ «θα ανταποκριθούν σε παρεμβολές και, εάν είναι απαραίτητο, θα αρνηθούν στους αντιπάλους τους τη χρήση διαστημικών δυνατοτήτων εχθρικών προς τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ."









Το έγγραφο αυτό έχει ανατεθεί στον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην κατηγορία της «υποστήριξης της μετατροπής της άμυνας και των πληροφοριών" και της ανάπτυξης "ενός πλαίσιου λειτουργίας δύναμης και βελτιστοποιημένων διαστημικών δυνατοτήτων προς στήριξης της εθνικής ασφάλειας και του εδάφους" . Μεταξύ άλλων, οι δέκα σελίδες του εγγράφου περιέχουν μια παράγραφο που αναγνωρίζει μόνο την ύπαρξη της NASA, η οποία πιστώνεται με το ρόλο της «επίτευξης ενός προσιτού μακροπρόθεσμου προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος με ανθρώπους και ρομπότ." Παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Λευκό Οίκο για μη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος πολλές ήταν οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν πείστηκαν για τον ειρηνικό χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας.


Οι δηλώσεις του γερουσιαστή Mike Gravel επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός συστήματος Διοίκησης του διαστήματος, διαχειριζόμενο κυρίως από την NORAD και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Αυτή η άποψη επιβεβαιώνεται, επίσης, από τον αρχηγό Robert Salas, ο οποίος όχι απλώς επιβεβαιώνει την παρουσία μιας εντολής , αλλά παραδέχεται ότι στο παρελθόν ορισμένα UFO ήταν εξοπλισμένα με πυρηνικές κεφαλές. Παρακολουθήστε το βίντεο των δηλώσεων.




 ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου