Προφητεία , απάτη ή κάτι καλά σκηνοθετημένο ?

Μετά την ανακοίνωση της λεγόμενης προφητείας του άγνωστου για πολλούς από εμάς, άλλα υπαρκτού προσώπου, αφού δεν χρειάστηκε ποτέ να ανατρέξουμε για τον οποιοδήποτε λόγο προς τα λεγόμενα του καλόγερου Δανιήλ για το συμβάν με την εξαφάνιση του αεροπλάνου από τα ραντάρ, έρχεται μιά άλλη ανακοίνωση που λέει προσοχή στις ψευτοπροφητείες.

Έχει ένα δίκιο για τον λόγο ότι πουθενά δεν αναφέρεται αυτή η προφητεία στα κείμενα που γνωρίζουμε.

Το συμβάν αυτής της προφητείας όμως έχει να κάνει με άλλη μία σχετική αναφορά πολύ πρόσφατη, η οποία έχει καταγραφεί και σε βίντεο στις 28 Ιουλιου 2013.



Την ώρα που όλος ο πλανήτης αγωνιά για την τύχη των 239 επιβατών του μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών, έρχεται στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την «προφητεία» ενός άνδρα-του «προφήτη» Τζόσουα-όπως αποκαλείται.
Στο βίντεο το οποίο μετέδωσε μάλιστα και το CNN εμφανίζεται ο «προφήτης» σε συγκέντρωση πιστών του στις 28 Ιουλίου του 2013 να προβλέπει την πτώση ενός Ασιατικού αεροσκάφους χωρίς να προσδιορίσει τη χώρα και τον χρόνο εκδήλωσης του γεγονότος το οποίο όμως θα έχει περισσότερους από 200 επιβάτες.
Δείτε το βίντεο:


  

Το θέμα έχει αρχίσει να μπερδεύεται πολύ από την στιγμή, που είμαστε σε μία εποχή ανάπτυξης της τεχνολογίας με εξαφανισμένο ένα ΥΠΕΡ σύγχρονο αεροπλάνο τελευταίου τύπου.
Επίσης θέλει μεγάλη προσοχή να μην έχουμε δεύτερη απάτη μετά την 11/9 στην Αμερική.
Το κουβάρι της αλήθειας αργά η γρήγορα θα ανοίξει και θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε.

Το μυστήριο όμως κάθε μέρα μεγαλώνει και πιο πολύ....


Διαστάσεις... ανεξήγητου δίνει στην εξαφάνιση του Boeing 777 το γεγονός ότι στο παρελθόν, έξι ακόμα αεροσκάφη χάθηκαν στην ίδια περίπου περιοχή, χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη.
Σύμφωνα με το ASN (Aviation Safety Network), από τα 83 αεροπλάνα που έχουν εξαφανιστεί από το 1948 μέχρι και σήμερα, τα έξι χάθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή.
1. Pan Malaysian Air Transport (1993)
Στις 31/01/1993, αεροσκάφος της Pan Malaysian με 3 άτομα πλήρωμα και 11 επιβάτες, εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Ινδονησία. Χάθηκε ξαφνικά στη Βόρεια Σουμάτρα και έκτοτε κανείς δεν ξανάδε ζωντανούς τους επιβαίνοντες.
2. Upali Air flight N482U (1983)
Μία δεκαετία νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13 Φεβρουαρίου του 1983, η πτήση της Upali από την Κουάλα Λουμπούρ στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, εξαφανίστηκε 15 λεπτά μετά την απογείωση στα στενά της Μάλακα. Το τζετ μετέφερε τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ουπάλι Βιγιεβαρντέν. Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση, οι διασώστες βρήκαν ένα «πακέτο επιβίωσης», αλλά τίποτε άλλο έκτοτε.
3. Swan 38 (1974)
Το αεροσκάφος αναγνώρισης καιρού, Swan 38, χάθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1974, κάπου στη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Τα έξι μέλη του πληρώματος δεν βρέθηκαν ποτέ, παρά τις πολυήμερες έρευνες των σωστικών συνεργείων.
4. Garuda Indonesia Airlines (1961)
Ξανά Φεβρουάριος, του 1961 αυτή τη φορά. Η πτήση της Garuda Indonesia Airlines χάνεται στις νήσους Μαδούρα, στην Ινδονησία. Κανένα από τα 26 άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος (21 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος) δεν έδωσε έκτοτε σημείο ζωής. Πιστεύεται ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα.
5. Lady Southern Cross (1935)
Το μονοπλάνο του Αυστραλού, Τσαρλς Κίνγκσφορντ Σμιθ, χάθηκε κάπου στα νησιά Ανταμάν, στις 8 Νοεμβρίου του 1935. Κανείς δεν έμαθε τις συνθηκες και τα αίτια του δυστυχήματος και πολύ περισσότερο τι απέγινε η Lady Southern Cross. Πιστεύεται όμως ότι συνετρίβη στη θάλασσα.
6. G-AAKA (1932)
Το μικρό αεροσκάφος των Βρετανών επιχειρηματιών GW Salt και FB Taylor χάθηκε τον Αύγουστο του 1932, κάπου στον κόλπο Μαρταμπάν, στη Μιανμάρ. Αν και λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, βρέθηκαν συντρίμμια στη θάλασσα, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι αφορούσαν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Παράξενη ιστορία: Αεροπλάνο εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά από 35 χρόνια (Βίντεο) 


Με το συμβάν της εξαφάνησης του μποινγκ άρχισαν να ξεθάβουν πολλές παράξενες, μυστικές γεμάτες μυστήριο ιστορίες που αναφέρονται και αυτές με την σειρά τους με πλάγιο τρόπο επιβαιβαιώνουν την όποια σχετική προφητεία του γέρωντα Δανηιλ. Τελικά τι μας κρύβουν ?
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.


Όλη αυτή η ιστορία με το χαμένο αεροπλάνο των μαλαισιακών αερογραμμών θυμίζει την ιστορία ενός αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.
Το γεγονός είχε προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση,όπως τώρα το μαλαισιανό αεροπλάνο.Μάταια όμως,το έψαχναν. 'Ολες οι έρευνες για την ανεύρεσή του απέβησαν άκαρπες και κάποια στιγμή σταμάτησαν κλείνοντας το φάκελο της υπόθεσης με το αεροσκάφος να θεωρείται οριστικά χαμμένο στα κρύα νερά του Ατλαντικού.

Όμως ,ακριβώς 35 χρόνια αργότερα ,ακριβώς στις 12 Οκτωβρίου του 1980 συνέβει κάτι το εκπληκτικό:το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου!

Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τα δυτικά ΜΜΕ,όμως το μετέδοσαν τα ινδονησιακά νέα.

Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια το αεροπλάνο;


Μέσα σε όλες αυτές τις συνωμοσίες δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι οποιεσδήποτε αναφορές γύρω από το όνομα του RothChild . Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο .

Ένας RothChild Πίσω από την Εξαφάνιση του Boeing 777 Της Μαλαισίας ;

Μετά από αρκετές αναδημοσιεύσεις της λεγόμενης προφητείας για την εξαφάνιση του Boeing έρχεται η ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε για το αν είναι αλήθεια ή όχι.
Την ανακοίνωση αυτή μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας παρακάτω :

Η Ιερά Μονή Σίνα προειδοποιεί για ψεύτικη «προφητεία» που κυκλοφόρησε για το χαμένο Boeing!

SGExplorers

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου